ΤΟΥΡΚΙΑ

Τράμπζονσπορ - Χατάισπορ 1-0: Νίκη για την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη με βολίδα του Ομούρ

Τράμπζονσπορ - Χατάισπορ 1-0: Νίκη για την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη με βολίδα του Ομούρ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Με τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ να σημειώνει ένα φανταστικό γκολ στο 71ο λεπτό, η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Χατάισπορ και έκανε το "2 στα 2" στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα Τουρκίας πανηγυρίζει από το βράδυ της Παρασκευής (12/8) η κάτοχος του τίτλου, Τράμπζονσπορ. Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη (αμφότεροι βασικοί, αγωνίστηκαν ως το φινάλε) υποδέχτηκε στο κατάμεστο "Medical Park Stadium" την Χατάισπορ του Όγκνιεν Βράνιες (έπαιξε σε όλο το ματς) και μπορεί να συνάντησε δυσκολίες σε μεγάλα κομμάτια του ματς όμως λίγο πριν εκείνο μπει στην τελική ευθεία βρήκε το δρόμο προς τη νίκη.

Το χρυσό γκολ που κράτησε την ομάδα της Τραπεζούντας στην κορυφή το πέτυχε στο 71' ο Ομούρ με άπιαστο αριστερό κεραυνό εκτός περιοχής (έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του αντίπαλου κίπερ), με την "Τραμπ" να ανεβάζει μάλιστα την ψυχολογική διάθεσή της ενόψει της πρώτης κόντρας με την Κοπεγχάγη την ερχόμενη εβδομάδα για τα playoffs του Champions League.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ