ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τραμπζονσπόρ - Αλάνιασπορ 1-3: Τζαβέλλας και Σιώπης νίκησαν τον Μπακασέτα που σκόραρε

Μαρκάρισμα του Τζαβέλλα στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Αλάνια
Μαρκάρισμα του Τζαβέλλα στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Αλάνια PRINT SCREEN

Η Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Σιώπη επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα που σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Η Αλάνιασπορ πήρε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Τράμπζονσπορ με σκορ 1-3 για την 29η αγωνιστική της Super Lig. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ελληνικό εμφύλιο αφού οι Τζαβέλας και Σιώπης βρέθηκαν απέναντι από τον παλιό τους συμπαίκτη Τάσο Μπακασέτα.

Μάλιστα, ο παίκτης της Τράμπζονσπορ σκόραρε στο 80ο λεπτό από την άσπρη βούλα μειώνοντας σε 1-2 κόντρα στην παλιά του ομάδα. Είχαν προηγηθεί τα γκολ των Πεκτεμέκ (66') και Ντάβιντσον (66'), που πέτυχε και το 1-3 στο 90+8'.

Η ομάδα του Τζαβέλλα που αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση και του Σιώπη που πέρασε ως αλλαγή στο 90' βρίσκεται στην 5η θέση με 46 πόντους, ενώ πιο πάνω με 51 είναι η Τραμπζονσπόρ. O Τζαβέλλας είχε και μία διαμάχη στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γιουσούφ Σάρι και οι δύο παίκτες αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν στενή φιλική σχέση, με τον Μπακασέτα στα βραβεία της Nova για τους καλύτερους της χρονιάς να είχε δηλώσει πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει τους παλιούς του συμπαίκτες.

"Ήταν δύσκολο να αφήσω και τα δύο παιδιά (σ.σ. Τζαβέλλα και Σιώπη) γιατί είχαμε συνηθίσει και τώρα που μείναμε μόνοι μας είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα" είχε δηλώσει.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ