THE SPORTS ECONOMIST

Τουρκικές σειρήνες για Χατζηγιοβάνη: Τον θέλει η Ανκαραγκουτσού

Ο Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό
Ο Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Μετά το περυσινό καλοκαίρι και την Αλτάι, ο – και με τη βούλα φευγάτος από τον Παναθηναϊκό – Τάσος Χατζηγιοβάνης βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανκαραγκουτσού, η οποία πριν λίγες εβδομάδες εξασφάλισε την επιστροφή της στη Super Lig ύστερα από διάλειμμα μιας σεζόν.

Δεδομένη η αποχώρηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τον Παναθηναϊκό. Εξέλιξη που διαφάνηκε μεσούσης της σεζόν, απόρροια της αδυναμίας σύγκλισης των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους και της επιθυμίας του διεθνή εξτρέμ να δοκιμάσει εκτός συνόρων.

Κατά καιρούς έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες, έχει τσεκαριστεί από διάφορα clubs ανά την Ευρώπη. Σταθερό και αμείωτο το τσεκάρισμα που προκύπτει από τουρκικά clubs. Το περασμένο άλλωστε καλοκαίρι η τότε νεοφώτιστη στη Super Lig Αλτάι (σ.σ. υποβιβάστηκε) είχε καταθέσει διάφορες προτάσεις στους «πράσινους», χωρίς όμως να προσφέρει τις εγγυήσεις που ζητούσαν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το παραμικρό.

Η πέραση όμως του 25χρονου εξτρέμ στους γείτονες παραμένει αμείωτη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, μια από τις φετινές νεοφώτιστες στα σαλόνια του τουρκικού πρωταθλήματος, η Ανκαραγκουτσού (υποβιβάστηκε πέρυσι, στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αναδείχτηκε πρωταθλήτρια 1ης κατηγορίας και επιστρέφει άμεσα στη Super Lig), έχει εκδηλώσει σοβαρότατο ενδιαφέρον και σαφείς προθέσεις για να κάνει δικό της τον – ελεύθερο να υπογράψει όπου επιθυμεί και προκρίνει ως καλύτερη επιλογή καριέρας – Χατζηγιοβάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ανκαραγκουτσού ήταν η πρώτη ομάδα στην Τουρκία του Στέλιου Κίτσιου, ομόσταυλου του Χατζηγιοβάνη ως προς το γραφείο που τους εκπροσωπεί (από εκεί, ο ακραίος μπακ μεταπήδησε στην Γκαζιαντέπ), το οποίο έτσι κι αλλιώς δραστηριοποιείται έντονα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, έχοντας πελάτες στους φιναλίστ του επερχόμενου (την Πέμπτη) τελικού Κυπέλλου Τουρκίας (στη Σίβασπορ ο Γούτας και στην Καϊσέρισπορ ο Κολοβέτσιος), αλλά και τον Κολόβο στην Κοτσαέλισπορ (δύσκολα θα παραμείνει ο Ελληνας μέσος αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία).

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ