ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τουρκία: Ασίστ ο Πέλκας, γκολ ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Αλάνιασπορ κόντρα στην Ερζουρούμσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Αλάνιασπορ κόντρα στην Ερζουρούμσπορ PRINT SCREEN

Ο Πέλκας ήταν ο νικητής κόντρα στον Κολοβέτσιο αφού η Φενέρ επικράτησε 3-0 της Καϊσερίσπορ με τον 27χρονο μέσο να μετρά μία ασίστ. Η Αλάνιασπορ επικράτησε της Ανκαραγκιουτσού με 4-3 με σκόρερ τον Μπακασέτα. (VIDEO)

Το ελληνικό ντέρμπι στην τουρκική Superlig ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Καϊσερίσπορ βρήκε νικητή τον Δημήτρη Πέλκα.

Η Φενέρ επικράτησε με 3-0 με τους δύο Έλληνες να αγωνίζονται ως βασικοί. Μάλιστα, ο 27χρονος μέσος έφτιαξε το πρώτο γκολ της Φενέρμπαχτσε δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τιάμ. Τα άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Μπουλούτ πέτυχαν ο Σαμάτα και ο Σισέ. Μετά από αυτή τη νίκη η Φενέρ μείωσε την απόσταση της από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας στους δύο βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες (μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία) και για την Αλάνιασπορ, η οποία επικράτησε της Ανκαραγκιουτσού με 4-3, μετά από συναρπαστικό ματς κι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Η «Αλάνια» είχε στη βασική σύνθεσή της τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, ενώ απουσίασε ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω τιμωρίας. Μάλιστα, ο πρώτος πέτυχε και το 7ο εφετινό του γκολ κάνοντας το 3-3.

Πλέον, η Αλάνιασπορ πλησίασε στον ένα βαθμό την 4η Γκαζιαντέπ και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ