ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε την Σίτι και στον τελικό"

Chelsea's head coach Thomas Tuchel gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, Saturday, May 8, 2021.(Shaun Botterill /Pool via AP)
Chelsea's head coach Thomas Tuchel gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, Saturday, May 8, 2021.(Shaun Botterill /Pool via AP) @ 2021 SHAUN BOTTERILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ ήταν ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε τη νίκη για τους μπλε στο "Έτιχαντ" με ανατροπή, τονίζοντας πως η ομάδα του ξέρει ότι μπορεί να νικήσει και στον τελικό του Champions League την Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο 44' με τον Στέρλινγκ και είχε ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει δύο τα τέρματά της αν ευστοχούσε στο πέναλτι αλά Πανένκα ο Αγκουέρο, όμως εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η Τσέλσι που έκανε φοβερή ανατροπή στο δεύτερο με Ζιγές και Αλόνσο (1-2) και έκανε άλμα για την έξοδο στο νέο Champions League μέσω της παρουσίας της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Premier League.

Την είσοδο βέβαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπορεί να την εξασφαλίσει και κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο που θα διεκδικήσει στις 29 Μαΐου απέναντι στην ίδια αντίπαλο, με τον Τόμας Τούχελ να ξεκαθαρίζει στο φινάλε της αναμέτρησης πως οι παίκτες μπορούν να νικήσουν τους πολίτες και στην Κωνσταντινούπολη.

"Τι εμφάνιση κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε ισορροπημένο αλλά στα πέντε τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει εντελώς το παιχνίδι αν είχαν σκοράρει στο πέναλτι. Με το σκορ στο 2-0 για την Σίτι δεν θα είχαμε ελπίδα να επιστρέψουμε

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένενος από την αντίδραση, αξίζαμε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο", τόνισε με δηλώσεις του στο "Sky Sports" ο Γερμανός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Χρειάζεσαι λίγη τύχη, μομέντουμ και αποφάσεις από το διαιτητή, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες, συγχαρητήρια στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα το ματς και είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο Τίμο Βέρνερ δούλευε σαν σκυλί, πραγματικά σκληρά, τους προκάλεσε προβλήματα, τους εξουθένωσε.

Ξέρουμε καλά πως αυτό το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τον τελικό αλλά θα φτάσουμε στον τελικό με την επίγνωση πως είμαστε ικανοί να τους νικήσουμε. Αυτό δεν θα αλλάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Shaun Botterill/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ