ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τούχελ: Θετικός στο να διαδεχτεί τον Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας

Τούχελ: Θετικός στο να διαδεχτεί τον Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά από το διαζύγιο με την Τσέλσι και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Αγγλίας σε περίπτωση αποχώρησης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Τόμας Τούχελ έχει να επιδείξει μία άκρως αξιόλογη διαδρομή στα γήπεδα με την ιδιότητα του προπονητή από το 2009 μέχρι σήμερα, έχοντας κάτσει στον πάγκο των Μάιντς, Ντόρτμουντ, Παρί και Τσέλσι, με το ερώτημα που τίθεται πλέον -μετά από την απόλυσή του από τους Λονδρέζους- είναι το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Μετά από το διαζύγιο με τους μπλε (16 μήνες από την κατάκτηση του Champions League) ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα τον ενδιέφερε να παραμείνει στην Αγγλία από τη στιγμή που τα παιδιά του πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και δεν αποκλείεται το εν λόγω σενάριο να πάρει σάρκα και οστά.

Μάλιστα, με τον Τούχελ να μη συνεχίζει σε κάποια ομάδα της Premier League (σύμφωνα με την Daily Mail έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από συλλόγους της κορυφαίας κατηγορίας) αλλά στην... εθνική ομάδα της χώρας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Telegraph" ο Γερμανός έχει δείξει ενδιαφέρον στο να αναλάβει την εθνική Αγγλίας σε περίπτωση που οι άνθρωποι της FA βγουν στην αγορά για εύρεση προπονητή, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί από τη στιγμή που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι υπό πίεση το τελευταίο διάστημα λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων των "τριών λιονταριών" στο Nations League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ