ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Πιο εύκολο να διαχειρίζεται τον Λουκάκου από τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, στην Παρί ένιωθα πως ήμουν Υπουργός αθλητισμού"

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ
Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ © 2021 PETER MORRISON/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ εκτόξευσε κάποια πυρά προς της πρώην ομάδα, Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και δύο από τους αστέρες της, Νεϊμάρ και Εμπαπέ, τονίζοντας ότι η Τσέλσι διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τους Παριζιάνους στον τρόπο διοίκησης και οργάνωσης.

Ο Τόμας Τούχελ παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Sportsweek" της ιταλικής "Gazzetta dello Sport", όπου άφησε κάποιες αιχμές για την πρώην ομάδα του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μανατζάρεις μια ομάδα σαν την Τσέλσι αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου, αντί για τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, ενώ στους Παριζιάνους συχνά είχε να διαχειρίζεται και τα μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών, εκτός από τους ίδιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Τούχελ για την Παρί: "Είναι πιο εύκολο να προπονείς τον Ρομέλου Λουκάκου από ό,τι τον Νεϊμάρ ή τον Κιλιάν Εμπαπέ. Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο διοίκησης και στην οργάνωση.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ορισμένες φορές ένιωθα πως ήμουν ο Υπουργός Αθλητισμού. Δεν έφτανε που έπρεπε να διαχειρίζομαι τους ποδοσφαιριστές, αλλά έπρεπε να διαχειρίζομαι και μέλη των οικογενειών τους και του περιβάλλοντός τους, καθώς και φίλους των αστέρων. Στην Τσέλσι δουλεύω με μεγαλύτερη ηρεμία".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΤΣΕΛΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ