ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Ο Λουκάκου είναι σαν τους Χάαλαντ, Λεβαντόφσκι και Κέιν, είναι αυτό που ψάχνουμε"

Ο Τούχελ δίνει οδηγίες στους παίκτες του στον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Τούχελ δίνει οδηγίες στους παίκτες του στον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Ζιρού στην Τσέλσι, με τον Τόμας Τούχελ να τονίζει πως ο Βέλγος φορ είναι αυτό ακριβώς που η ομάδα ψάχνει για το κέντρο της επίθεσης.

Η Τσέλσι βρίσκεται μία ανάσα από το να κάνει δικό της για δεύτερη φορά τον Ρομέλου Λουκάκου, με τη συμφωνία ανάμεσα στους "μπλε" και την Ίντερ να κλείνει στα 115 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος Βέλγος διεθνή, όπως όλα δείχνουν κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", έπειτα από επτά χρόνια, αφού τη Δευτέρα (9/8) πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων στο Μιλάνο.

Μετά την αποχώρηση του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος τον περασμένο μήνα μετακινήθηκε στη Μίλαν, οι πρωταθλητές Ευρώπης κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση ενός νέου επιθετικού, με τον Λουκάκου να είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε ο Τόμας Τούχελ.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Λονδρέζων στις δηλώσεις του στο "Sky Sports" τόνισε πως ο Βέλγος έχει το προφίλ του παίκτη που η ομάδα του αναζητούσε, ενώ τον συνέκρινε με σημαίες άλλων μεγάλων ομάδων, όπως οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και Χάρι Κέιν.

"Χάσαμε τον Ολιβιέ Ζιρού που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σύλλογο. Ήταν το είδος του παίκτη που του αρέσει να παίζει με την πλάτη προς την εστία, που του αρέσει να κρατά ψηλά τις μπάλες, που δημιουργεί χώρους για τους Βέρνερ, Χάβερτς, Πούλισιτς. Ήταν εκείνος που είναι έτοιμος να αγωνιστεί σωματικά με αμυντικούς.

Αυτό είναι το είδος του προφίλ που δεν έχουμε στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή και το ψάχνουμε. Δεν είναι η στιγμή ακόμα να μιλήσουμε για ονόματα, επειδή δεν έχουμε υπογράψει ακόμη κανέναν και θα σεβαστούμε τους άλλους συλλόγους", υποστήριξε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει:

"Ο Ρομέλου είναι ένας από τους τύπουςπαικτών, όπως ο Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ, ο Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν, ο Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, ο οποίος είναι ένα πραγματικός Νο 9 που του αρέσει να σκοράρει. Αυτό δεν είναι μυστικό. Είναι το είδος του παίκτη που ψάχνουμε και αν είναι δυνατόν να πείσουμε τους παράγοντες και τους συλλόγους, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΙΝΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ