ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Λουκάκου και Βέρνερ θα χάσουν αρκετά ματς"

Ο Τόμας Τούχελ σε ματς της Τσέλσι κόντρα στην Μάλμε για το Champions League | 21 Οκτωβρίου 2021
Ο Τόμας Τούχελ σε ματς της Τσέλσι κόντρα στην Μάλμε για το Champions League | 21 Οκτωβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Οι Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ θα απουσιάσουν από προσεχή ματς της Τσέλσι μετά τον τραυματισμό τους απέναντι στην Μάλμε, με τον Τόμας Τούχελ να επιβεβαιώνει μάλιστα πως ο Βέλγος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Η Τσέλσι συνέτριψε με το εμφατικό 4-0 την Μάλμε για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο αυτή αποδείχτηκε πως ήταν πύρρειος, καθώς τραυματίστηκαν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.

Οι τραυματισμοί τους μάλιστα δεν είναι επιπόλαιοι αν λάβει κάποιος υπόψη τις δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Τούχελ στο φινάλε του αγώνα, με τον Γερμανό να υποστηρίζει πως αμφότεροι θα χάσουν κάποια παιχνίδια και πως ο Λουκάκου υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

"Στη φάση που του έγινε πέναλτι, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του. Ο Βέρνερ απεκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα, οπότε θα χρειαστεί χρόνος και για τους δύο μέχρι να επιστρέψουν.

Θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να είμαστε πιο ακριβείς αλλά θα χάσουν αρκετά παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο Τούχελ, και πρόσθεσε:

"Πίστευα ακράδαντα πως ο Λουκάκου θα μπορούσε να είναι καθοριστικός σε αυτό το ματς και άρχισε πολύ δυνατά. Έπειτα δέχτηκε ένα χτύπημα και ίσως χωρίς αυτόν να μην είχαμε διπλασιάσει τα τέρματά μας, συνεπώς δεν μετάνιωσα που τον είχα βασικό.

Το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε δεν είχε να κάνει με θέμα κούρασης από τα σερί ματς".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ