ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Αργήσαμε στις μεταγραφές αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει φανταστική δουλειά"

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ παραδέχτηκε πως η Τσέλσι έχει μείνει πίσω όσον αφορά στην καλοκαιρινή ενίσχυσή της όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο από τους ιδιοκτήτες και ότι κάνουν φανταστική δουλειά για να βοηθήσουν την ομάδα.

Η Τσέλσι έχασε μεν ποδοσφαιριστές που κυνήγησε όπως οι Ραφίνια, Κουντέ και Άκε, όμως από την άλλη πλευρά έκανε σημαντικές κινήσεις με την απόκτηση των Στέρλινγκ, Κουλιμπαλί, Τσουκουεμέκα και Κουκουρέγια, γεγονός που αναγνωρίζεται και εκτιμάται από τον Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός προπονητής φρόντισε μάλιστα να δείξει τη στήριξή του προς τους ιδιοκτήτες των μπλε, τονίζοντας ότι παρότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Τόντ Μπόλι και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ για το καλό των Λονδρέζων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι προφανές ότι έχουμε καθυστερήσει. Δεν υπάρχει κάποιος που να ευθύνεται για αυτό αφού οι κυρώσεις που μας είχαν επιβληθεί ήταν εκείνες που μας ανάγκασαν να χάσουμε παίκτες-κλειδιά", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής των μπλε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, για να προσθέσει:

"Ωστόσο και οι δύο ιδιοκτήτες που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Έχω μόνο θαυμασμό για τον Τοντ.

Δεν ξέρω πότε κοιμούνται, νομίζω πως δεν κοιμούνται ποτέ. Έχουμε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες και οι μεταγραφές μιλούν από μόνες τους".

Όσο για το πώς βλέπει τη μάχη του τίτλου τη φετινή σεζόν, υπογράμμισε: "Γνωρίζουμε την ποιότητα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνήθως μία-δύο από αυτές τις ομάδες τα πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ότι περιμένουν όλοι και ξεχωρίζουν. Για αυτό είναι τόσο συναρπαστική η Premier League".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ