CHAMPIONS LEAGUE

Τούχελ: "Ήταν μία έκπληξη για εμένα"

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ.
Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ. (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Ο Τόμας Τούχελ μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρξε η απαραίτητη συγκέντρωση για παιχνίδι του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Τόμας Τούχελ στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι η απόδοση της ομάδας του αποτέλεσε έκπληξη για εκείνον.

"Είχαμε πολλά προβλήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μία έκπληξη για εμένα γιατί παραμείναμε στις πέντε συνεχόμενες νίκες. Ήταν μία απόδοση χωρίς ένταση στην μπάλα, χωρίς επιθετικότητα, χωρίς πρεσάρισμα. Δεν ξέρω γιατί" ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες του, ωστόσο, απέφυγε να τούς ασκήσει δημόσια κριτική, κάτι που είπε ότι θα λυθεί εσωτερικά.

"Θέλω να προστατεύσω τους παίκτες μου γιατί είναι οι ίδιοι που έπαιξαν καλά τους τελευταίες μήνες. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε την συγκέντρωσή μας στο Champions League. Πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να ασκήσουμε δημόσια μεγάλη κριτική. Θα γίνει εσωτερικά. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει κεκλεισμένων των θυρών" υποστήριξε ο Τόμας Τούχελ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ