ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούχελ: "Η φετινή διαφορά από την κορυφή δεν είναι δικαιολογία για τη νέα σεζόν"

Ο Τόμας Τούχελ μαζί με τους Πούλισιτς και Ρίντιγκερ μετά από το τέλος αγώνα της Τσέλσι στην Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ
Ο Τόμας Τούχελ μαζί με τους Πούλισιτς και Ρίντιγκερ μετά από το τέλος αγώνα της Τσέλσι στην Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ Ⓒ 2021 ANDY RAIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως στόχος της Τσέλσι τη σεζόν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League, τονίζοντας πως η μεγάλη βαθμολογική απόσταση που έχει φέτος από την κορυφή δεν μπορεί να είναι δικαιολογία.

Τη φετινή σεζόν ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε στου δρόμου τα μισά το τιμόνι της Τσέλσι παραλαμβάνοντάς το από τον Φρανκ Λάμπαρντ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρεωθεί πολύ μεγάλες ευθύνες για την όποια αποτυχία της ομάδας να κυνηγήσει την κορυφή, με το στόχο να έχει περιοριστεί στην κατάκτηση της 4ης θέσης της Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Γερμανός βάζει ψηλά τον πήχη, δείχνει ανεπηρεάστος από το γεγονός πως οι μπλε τερμάτισαν στις τρεις προηγούμενες σεζόν 30, 26 και 33 πόντους πίσω από την εκάστοτε πρωταθλήτρια και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του.

"Δεν θα πρέπει να βάζουμε όρια στους εαυτούς μας. Δεν θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δικαιολογίες. Η διαφορά με την κορυφή είναι μεγάλη, ίσως όμως αυτό να είναι καλό για μας ώστε να κοιτάζουμε την πραγματικότητα", τόνισε ο Τούχελ ενόψει του κρίσιμου μας με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και πρόσθεσε για τη νέα σεζόν:

"Η μοναδική περίπτωση να σπρώξεις τον εαυτό σου στα όριά του είναι να μην αποδεχτείς από την αρχή την ιδέα της ήττας και της αποτυχίας. Εάν θα γεφυρώσουμε τη διαφορά μας από την Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν; Όχι, δεν θα το κάνουμε.

Όμως τη νέα σεζόν θα αρχίσουμε όλοι από μηδέν πόντους, όλοι μας. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπισε προβλήματα φέτος και ουδείς το εκμεταλλεύτηκε.

Έχει αποδειχτεί στον αθλητισμό ότι μπορείς να κάνεις εκπληκτικά βήματα προόδου εάν πιάσεις το μομέντουμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: 2021 Andy Rain/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ