ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για Αμπράμοβιτς: "Η κατάσταση είναι άσχημη, υπάρχει ανησυχία στον σύλλογο"

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Τσέλσι για την Premier League.
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Τσέλσι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι η κατάσταση στην Τσέλσι είναι άσχημη, λόγω των νέων "επιθέσεων" που δέχεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και τον σύλλογο.

Ο Γερμανός τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τον τελικό του Αγγλικού Λιγκ Καπ, ρωτήθηκε για τον ισχυρό άνδρα των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τις (νέες) δυσκολίες) που αντιμετωπίζει λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.

Ο Τούχελ τόνισε ότι η κατάσταση είναι άσχημη στην ομάδα και ότι επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, καθώς είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί και ο σύλλογος από πιθανές κυρώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου (και) προς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος κατηγορείται από Βρετανούς βουλευτές ως μέρος της κυβερνητικής στρατηγικής της Ρωσίας.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: "Η κατάσταση αυτή φέρνει τεράστια αβεβαιότητα, πολύ περισσότερο σε όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες που "εμπεριέχονται" περισσότερο σε αυτή την κατάσταση από εμάς. Οι καλύτερες ευχές και σκέψεις μας είναι προφανώς μαζί τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λόγω των επιθέσεων στον Αμπράμοβιτς: "Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας μας και την κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σενάρια σαν και αυτό να μην βγάζουν νόημα να τα σχολιάσω.

Είμαστε ενήμεροι για ότι συμβαίνει και ίσως να μην έχουμε την εικόνα και την εσωτερική πληροφόρηση που πιστεύετε ότι έχουμε. Στο κάτω κάτω, και μην με παρεξηγήσετε, πιστεύω επίσης ότι το σωστό από την ομάδα, το προσωπικό και εμένα, είναι να μην είμαστε σχολιαστές της πολιτικής, αλλά να εστιάσουμε στα αθλητικά. Όχι επειδή θέλουμε να κρυβόμαστε, η κατάσταση είναι ξεκάθαρο ότι είναι άσχημη και δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ