ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Ελπίζω να κάνουμε στους αντιπάλους όσα βίωσα και εγώ όταν ήμουν απέναντι στην Μπάγερν"

Τούχελ: "Ελπίζω να κάνουμε στους αντιπάλους όσα βίωσα και εγώ όταν ήμουν απέναντι στην Μπάγερν"
PRINT SCREEN

Ο Τόμας Τούχελ ζει με ιδιαίτερο τρόπο τις πρώτες του ημέρες στην Μπάγερν αφού θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της κόντρα στην Ντόρτμουντ, με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει πως το ρόστερ των Βαυαρών έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί παρελθόν πλέον από την Μπάγερν και η πρωταθλήτρια Γερμανίας των 10 τελευταίων ετών θα μπει στη μάχη για την κατάκτηση του 11ου διαδοχικού τίτλου στην Bundesliga αλλά και για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης μετά από τρία χρόνια με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της.

Η μοίρα τα έφερε μάλιστα έτσι ώστε να πέσει κατευθείαν στα βαθιά, αντιμετωπίζοντας σε ντέρμπι κορυφής την Ντόρτμουντ το ερχόμενο Σάββατο (01/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24), με τον άλλοτε προπονητή των Βεστφαλών να μην κρύβει την υπερηφάνεια του για το γεγονός πως βρίσκεται στον τιμόνι της Μπάγερν.

"Η πρώτη μου νίκη στην Bundesliga ήταν κόντρα στην Μπάγερν, με την Μάιντς. Έπειτα ακολούθησαν αρκετές ήττες, όπως για παράδειγμα στον τελικό του Champions League που ήμουν στην Παρί.

Κάθε φορά που την έβρισκα μπροστά μου, ήταν εμφανής η δύναμη της Μπάγερν, ήταν μία ομάδα δύσκολο για να αντιμετωπίσεις", τόνισε ο Τούχελ με δηλώσεις του στο γερμανικό "Sky Sport", για να προσθέσει:

"Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι πλέον μέρος της Μπάγερν. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι τεράστιες και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά τώρα, ελπίζοντας ότι οι αντίπαλοι θα βιώσουν τα ίδια πράγματα όπως και εγώ απέναντι στην Μπάγερν".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ