ΡΟΜΑ

Τότι: "Θα συναντήσω τον Ντιμπάλα και ελπίζω να τον πείσω να έρθει στη Ρόμα"

Ο Φραντσέσκο Τότι κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα κόντρα στην Τζένοα | 28 Μαΐου 2017
Ο Φραντσέσκο Τότι κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα κόντρα στην Τζένοα | 28 Μαΐου 2017 @2017 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο εμβληματικός και ιστορικός καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αποκάλυψε πως τη Δευτέρα (23/5) θα συναντήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον οποίο και θα προσπαθήσει να πείσει να υπογράψει στους "τζαλορόσι".

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και αποχαιρέτησε μέσα σε έντονο συναισθηματικά κλίμα τον κόσμο της ομάδας στον αγώνα με τη Λάτσιο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο Allianz Stadium.

Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που τον έχουν στη λίστα τους, με την Corriere della Sera να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός διεθνής ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Ίντερ για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Τα δημοσιεύματα όμως αυτά δεν φαίνεται να πτοούν τον εμβληματικό και ιστορικό καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος μιλώντας στο Sky Italia, τόνισε πως θα προσπαθήσει να τον πείσει να υπογράψει στους "τζαλορόσι".

"Θα δούμε αν μπορούμε να τον φέρουμε στη Ρόμα. Θα τον συναντήσω τη Δευτέρα και ελπίζω να τον πείσω. Είμαστε στο Μιλάνο για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τον Σάμουελ Ετό, θα παίξουμε μαζί και θα του δώσω μερικές συμβουλές. Θα προσπαθήσω να το βάλω στο κεφάλι του, ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Ο Τότι θα συναντήσει τον Ντιμπάλα τη Δευτέρα (20/5) στο Σαν Σίρο στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού αγώνα που θα φιλοξενήσει τον Σάμουελ Ετό.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ