ΡΟΜΑ

Τότι: "Θα είμαι στα Τίρανα, έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο τελικό της Ρόμα"

Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017
Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017 © 2017 CLAUDE PARIS / AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει στα Τίρανα για τον τελικό του Conference League που θα πάρει μέρος η Ρόμα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για τις κινήσεις του Ζοζέ Μουρίνιο για την καλοκαιρινή ενίσχυση των τζαλορόσι.

Ο στόχος της εξόδου στο Champions League δεν υλοποιήθηκε, παρόλα αυτά η Ρόμα φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τη σεζόν με άκρως θετικό πρόσημο, με τους Ρωμαίους να διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε μέσω Europa είτε μέσω Conference League και να βρίσκονται για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Αυτός θα είναι για το νεοσύστατο Conference League που θα αντιμετωπίσουν στα Τίρανα την Φέγενορντ, με τον Φραντσέσκο Τότι να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο και να αποκαλύπτει πως θα δηλώσει "παρών" στο γήπεδο για να δει διά ζώσης τους τζαλορόσι.

"Θα είμαι στα Τίρανα. Είναι πάρα πολύς καιρός που έχουμε να πάρουμε μέρος σε τελικό για κάποιο Κύπελλο, για εμάς είναι σημαντικό να σηκώσουμε ένα τρόπαιο και θα πάμε εκεί με τη διάθεση να παλέψουμε μέχρι τέλους.

Η Ρόμα μπορεί να βελτιωθεί με σωστές και στοχευμένες προσθήκες. Υπάρχει στον πάγκο ένας από τους πιο ισχυρούς προπονητές στον κόσμο και ξέρει πώς να διαχειριστεί τα χρήματα και ποιον πρέπει να αγοράσει.

Η οικογένεια Φρίντκιν θα κάνει τα πάντα για τον ικανοποιήσει", τόνισε με δηλώσεις του την Τρίτη ο εμβληματικός άλλοτε καπιτάνο της Ρόμα, για να κάνει παράλληλα και τα παράπονά του για τη διαιτησία εις βάρος της Ρόμα στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Φιορεντίνα που έφερε την ήττα της το βράδυ της Δευτέρας στο "Αρτέμιο Φράνκι".

"Αυτό που είδαμε στην Φλωρεντία είναι ένα από τα πάρα πολλά επεισόδια εις βάρος της Ρόμα. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε παράπονα κάθε φορά, αλλά εάν ο VAR δεν βοηθάει τους διαιτητές, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.

Εάν ο διαιτητής δεν μπορούσε ούτε καν να δει το μόνιτορ στο Φιορεντίνα - Ρόμα, τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για όλους".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ