ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ξανά απών από την προπόνηση ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν σε ματς της Τότεναμ με τη Λέστερ στην Premier League
Ο Χάρι Κέιν σε ματς της Τότεναμ με τη Λέστερ στην Premier League 2021 MIKE EGERTON/AP

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να πιέζει τη διοίκηση της Τότεναμ να τον αφήσει να αποχωρήσει και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα απουσίασε χωρίς άδεια από την προπόνηση της ομάδας.

Στα "σχοινιά" βρίσκονται οι σχέσεις των διοικούντων την Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν. Μετά την πρώτη αδικαιολόγητη απουσία του Άγγλου φορ από την προπόνηση της Δευτέρας (2/8) ακολούθησε την ίδια "τακτική" και την Τρίτη (3/8) .

Ο Κέιν, που οδήγησε την Αγγλία έως τον τελικό του Euro 2020 και το ματς με την Ιταλία όπου τα τρία λιοντάρια γνώρισαν την ήττα στο "Γουέμπλεϊ" στις 11 Ιουλίου, έχει κάνει σαφές στους "spurs" την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Λονδρέζοι ωστόσο, δεν πρόκειται να ανοίξουν τόσο εύκολα την πόρτα στον διεθνή επιθετικό, γεγονός που ανάγκασε τον 28χρονο να στραφεί σε άλλες μεθόδους, για να πιέσει τη διοίκηση του συλλόγου να πει το "ναι".

Έτσι, για δεύτερη συνεχή μέρα ο Άγγλος δεν παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο των "μπλε", όπως έκανε γνωστό ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας.

Βέβαια, η Τότεναμ δεν είναι διατεθειμένη να περάσει τις ενέργειες του Κέιν στα "ψιλά", καθώς σύμφωνα με την "Evening Standard", οι "Spurs" ετοιμάζεται να απαντήσει στον Κέιν με πρόστιμο, ιδιαίτερα υψηλό. Μάλιστα, αναφέρεται πως αυτό πρόκειται να αυξάνεται κάθε μέρα που ο 28χρονος απουσιάζει.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ