ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Θέλει Μίλικ για παρτενέρ του Κέιν στην επίθεση

Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα
Ο Αρκάντιους Μίλικ με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ εντείνει την προσπάθειά της για να αποκτήσει στράικερ που θα στηρίξει τον Χάρι Κέιν και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αρκάντιους Μίλικ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πορεύεται με έναν επιθετικό εδώ και αρκετό καιρό από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί ακόμα παίκτης για να πλαισιώσει τον Χάρι Κέιν στην κορυφή της επίθεσης, παρόλα αυτά η διοίκηση των σπιρουνιών δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και φουλάρει για να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη που ψάχνει ο "special one".

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Τζόσουα Κινγκ της Μπόρνμουθ και ο Αντρέα Μπελότι της Τορίνο είναι στη λίστα, με το τελευταίο όνομα ωστόσο που προστέθηκε να είναι αυτό του Αρκάντιους Μίλικ, με την "Sun" να αποκαλύπτει πως Τότεναμ και Νάπολι εξετάζουν το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πολωνού στράικερ στο Βόρειο Λονδίνο έναντι του ποσού των 25.000.000 λιρών.

Tottenham's manager Jose Mourinho gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Adam Davy/Pool via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Adam Davy/Pool via AP) ADAM DAVY/POOL VIA AP

Ο Μίλικ αγωνίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στους παρτενοπέι έχοντας να επιδείξει αυτό το διάστημα 48 γκολ σε 122 συμμετοχές τους , παρόλα αυτά είναι "λευκό χαρτί" τη φετινή σεζόν, με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής και να του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει.

"Είμαι αισιόδοξος και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον παίκτη που θέλουμε. Μπορεί να πετύχουμε το στόχο μας, μπορεί και όχι. Είναι όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας: νικάς ή δεν νικάς αλλά έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου.

Έτσι γίνεται και στο μεταγραφικό παζάρι. Το σημαντικότερο για μένα είναι πως η διοίκηση προσπαθεί να κάνει τα πάντα για εμάς. Εάν τα καταφέρουμε θα είναι κάτι το ποδόσφαιρο, εάν όμως όχι, τότε έτσι είναι το ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Μουρίνιο για την έλλειψη επιθετικού που παρατηρείται στην Τότεναμ, με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει την ερχόμενη Δευτέρα (5/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ