ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Νέο μυθικό συμβόλαιο σε Σον

Ο Σον πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Τότεναμ κόντρα στη Μπέρνλι
Ο Σον LINDSEY PARNABY/POOL VIA AP

Η Τότεναμ αναμένεται να προσφέρει νέα ανανέωση στον Χιουνγκ - Μιν Σον, δίνοντας στον Κορεάτη σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, αποδοχές ύψους 220.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον μαζί με τον Χάρι Κέιν αποτελούν το κλειδί στην επίθεση της Τότεναμ, με τα "σπιρούνια" να βρίσκονται χάρη στις τρομερές επιδόσεις των δύο επιθετικών τους στην 3η θέση της Premier League.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί να διατηρήσει τον υπάρχον "κορμό" της ομάδας, ο οποίος έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής επιτυχημένη "συνταγή" για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η εξαιρετική πορεία που έχει σημειώσει ο Κορεάτης στράικερ, ο οποίος μάλιστα τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 10 γκολ σε 11 αγώνες, ενώ έχει πετύχει και 4 ασίστ σε Αγγλία και Ευρώπη, έχει αναγάγει την παραμονή του στο σύλλογο σε άμεση προτεραιότητα της διοίκησης.

Οι Σπερς προτίθενται να προσφέρουν στον 28χρονο φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, νέα πρόταση με αυξημένες απολαβές, σύμφωνα με το Football Insider.

Μάλιστα, οι νέες αποδοχές, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, θα ανέρχονται σε 220.000 ευρώ εβδομαδιαίως, χωρίς να συγκαταλέγονται σε αυτές τα μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ