ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σκηνές τρέλας και αλλοφροσύνης ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες μετά την επική ανατροπή

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν μετά το 3-2 επί της Λέστερ | 19 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν μετά το 3-2 επί της Λέστερ | 19 Ιανουαρίου 2022 © 2022 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Σκηνές τρέλας και αλλοφροσύνης ακολούθησαν το γκολ του Μπέρχβαϊν για το 3-2 της Τότεναμ επί της Λέστερ το βράδυ της Τετάρτης. Δείτε ένα βίντεο πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Απίστευτες σκηνές τρέλας και αλλοφροσύνης από τους παίκτες και τους οπαδούς της Τότεναμ καταγράφηκαν μετά το γκολ του Μπέρχβαϊν και το 3-2 της ομάδας του Κόντε στην αναμέτρηση με τη Λέστερ.

Μια κάμερα μάλιστα που ήταν πίσω από τον πάγκο της Τότεναμ και δη του Αντόνιο Κόντε κατέγραψε από μια άλλη οπτική γωνία τις σκηνές που διαδραματίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να τρέχουν όλοι μαζί προς το πέταλο που ήταν οι οπαδοί τους. Ακόμα και ο Λιορίς άφησε το τέρμα του για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα την ίδια ώρα φαίνονται και αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Λέστερ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί αλλά και από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες που είχαν γίνει ήδη αλλαγή.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της Τότεναμ πανηγύρισαν αγκαλιά με τους οπαδούς της ομάδας ενώ τόσο ο Λούκας Μόουρα όσο και ο Λο Σέλσο ανέβηκαν στις πλάτες ενός άντρα σεκιούριτι για να πανηγυρίσουν. Ενώ λίγο αργότερα ένας οπαδός έχασε το σκούφο που φορούσε στους πανηγυρισμούς καθώς ο Λούκας Μόουρα δεν δίστασε να τον πάρει και να τον πετάξει στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ