ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σε συζητήσεις με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Σέφιλντ στο Μολινό για την Premier League.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Σέφιλντ © 2021 JASON CAIRNDUFF/POOL VIA AP

Η Τότεναμ συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονήτη και στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις.

Η Τότεναμ ακόμη δεν έχει βρει τον νέο της προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής των σπιρουνιών, Φάμπιο Παράτιτσι, εντείνει την αναζήτησή του και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα καινούργιο όνομα.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, προτεραιότητα για την Τότεναμ είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Μάλιστα, τα σπιρούνια φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Γουλβς.

Η Τότεναμ είχε στη λίστα της πλήθος υποψήφιων διαδόχων μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως με κανέναν δεν έγινε το deal. Υπήρξαν συζητήσεις με Κόντε και Φονσέκα, ωστόσο καμία απ' τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε. Η αγγλική ομάδα ενδιαφέρηθηκε επίσης για Ποτσετίνο και Γκατούζο, ενώ πρόσφατα ο πρόεδρος της Σεβίλλης απέρριψε πρόταση για τον Λοπετέγκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Τότεναμ έχει καθυστερήσει να κλείσει το ζήτημα του νέου προπονητή, με τη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων να μεγαλώνει όσο κυλούν οι μέρες.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ