ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σε περιπέτειες ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων λόγω της υπόθεσης των ψευδών λογιστικών στοιχείων στη Γιουβέντους

Τότεναμ: Σε περιπέτειες ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων λόγω της υπόθεσης των ψευδών λογιστικών στοιχείων στη Γιουβέντους
Ο Φάμπιο Παρατίσι @ 2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Φάμπιο Παρατίσι καλείται να αφήσει τα καθήκοντά του στην Τότεναμ, καθώς η ποινή της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του επιβλήθηκε στην Ιταλία λόγω της υπόθεσης της Γιουβέντους, επεκτάθηκε παγκοσμίως.

Σε περιπέτειες έμπλεξε ο αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίσι, καθώς η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του επιβλήθηκε στην Ιταλία επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο.

Ο 50χρονος Ιταλός παράγοντας διατέλεσε επί 11 χρόνια αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους (2010 - 2021) και ήταν ένας εκ των ανθρώπων της διοίκησης που τιμωρήθηκε με αυτή την ποινή, λόγω της υπόθεσης με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία (μια "ιστορία" που ξεκίνησε από το 2021), στους μπιανκονέρι, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 15 βαθμών.

Να σημειωθεί ότι και η Γιουβέντους και ο Φάμπιο Παρατίσι έχουν ασκήσει έφεση κατά της συγκεκριμένης ποινής. Αν αρθεί τότε θα μπορεί κανονικά να ασκεί τα καθήκοντά του στους Λονδρέζους.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για την Τότεναμ, καθώς αποχώρησε από τον πάγκο ο Αντόνιο Κόντε και είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ