ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σε επαφή με Σάρι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

O Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ και ήδη στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες των Λονδρέζων έχουν έρθει σε επαφή με τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να αντικαταστήσει αυτός τον "Special One".

Μπορεί το πρώτο πράγμα που να απασχολεί την Τότεναμ αυτή τη στιγμή να είναι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αμέσως μετά την αποχώρησή της, όπως και των άλλων πέντε αγγλικών ομάδων, από τη European Super League, ωστόσο οι Λονδρέζοι ξεκινούν και το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Το πρώτο μέλημα των "Spurs" αυτή τη στιγμή είναι η εύρεση του αντικαταστάτη του Ζοζέ Μουρίνιο. Εξ αρχής το πρώτο όνομα που ακούστηκε στα βρετανικά ΜΜΕ, ήταν αυτό του Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mail", η Τότεναμ έχει έρθει σε επαφή με τον Ιταλό τεχνικό, προκειμένου να του δώσει τα ηνία της ομάδας.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι εκτός πάγκων από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Γιουβέντους. Ο 62χρονος τεχνικός έχει εμπειρία από Premier League, καθώς ήταν προπονητής της Τσέλσι τη σεζόν 2017/18.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ