PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1: Έμεινε ζωντανή στο κόλπο του Champions League με ανατροπή στο 90'

Tottenham's Gareth Bale, left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during an English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Wednesday April 21, 2021. (Clive Rose/Pool via AP)
Tottenham's Gareth Bale, left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during an English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Wednesday April 21, 2021. (Clive Rose/Pool via AP) @ 2021 CLIVE ROSE/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ επικράτησε 2-1 της Σαουθάμπτον στο πρώτο παιχνίδι της στην μετά Μουρίνιο εποχή, χάρη σε ανατροπή που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μπέιλ και Σον, και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της εξόδου στο Champions League (VIDEOS).

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολες για την Τότεναμ, με τη διοίκηση να παίρνει διαζύγιο με τον Ζοζέ Μουρίνιο και να αποφασίζει να ενταχθεί στην European Super League, κάτι που κράτησε μόλις 48 ώρες.

Στο πρώτο της παιχνίδι λοιπόν μετά την απόλυση του "special one" (εξ αναβολής για την 29η αγωνιστική της Premier League) και με τον Ράιαν Μέισον σε ρόλο υπηρεσιακού στον πάγκο (πρώην παίκτης της και μέχρι πρότινος προπονητής στις Ακαδημίες της) η ομάδα του Βορείου Λονδίνου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο απέναντι στην Σαουθάμπτον, από γκολ του Ντάνι Ινγκς στο 30ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουόρντ-Πράους.

Εκεί όμως που όλα έδειχναν μαύρα η κατάσταση γύρισε μέσα σε 45 λεπτά, με τα σπιρούνια να πανηγυρίζουν την πρώτη τους ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα σε ματς που έχαναν στο ημίχρονο. Πρωταγωνιστές οι Γκάρεθ Μπέιλ και Σον, με τον πρώτο να ισοφαρίζει στο 60' με υπέροχο αριστερό πλασέ και τον δεύτερο να γράφει το τελικό 2-1 στο 90', όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ρεγκιλόν σε αντικανονικό μαρκάρισμά του μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τζενεπό (δόθηκε κατόπιν χρήσης VAR).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο (79' Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Μόουρα, Εντομπελέ (73' Γουίνκς), Σον, Μπέιλ (83' Μπέρχβαϊν)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Σαλίσου, Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (67' Τζενεπό), Τέλα (83' Ρέντμοντ), Ινγκς (57' Ντιαλό), Άνταμς

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-1 (HIGHLIGHTS):


Photo Credits: @ 2021 Clive Rose/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ