ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Προς την έξοδο ο Μουρίνιο, πρώτο φαβορί ο Σάρι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Τότεναμ με την Άρσεναλ για την Premier League
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Τότεναμ με την Άρσεναλ για την Premier League @ 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Σίγουρη θεωρούν την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Τότεναμ τα βρετανικά ΜΜΕ και βάζουν τον Μαουρίτσιο Σάρι ως το φαβορί στην κούρσα της διαδοχής.

Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Τότεναμ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Λονδρέζοι να μείνουν και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη νέα σεζόν.

Όλα αυτά έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ζοζέ Μουρίνιο. Οι Βρετανοί θεωρούν ως δεδομένο ότι ο Πορτογάλος δεν θα είναι στον πάγκο της Τότεναμ την επόμενη σεζόν.

Η μόνη περίπτωση να σώσει το κεφάλι του ο "Μου" είναι να κατακτήσει το Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη Κυριακή (25/04, 18:30).

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που το πάνε ακόμα πιο μακριά αφού φτάνουν σε σενάρια διαδοχής. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του "Football London" που βάζει στο κάδρο τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός έχει εικόνα από την Premier League αφού ήταν στον πάγκο της Τσέλσι και παράλληλα έχει ένα αγωνιστικό στιλ το οποίο κουμπώνει αρκετά σε αυτό του Μουρίνιο δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα.

Μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν οι Βρετανοί και στις δύο εκδοχές των σεναριών.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ