ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Προφορική συμφωνία με Κόντε, υπογράφει έως το 2023

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει νίκη της Ίντερ απέναντι στη Σαμπντόρια για τη Serie A
Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει νίκη της Ίντερ απέναντι στη Σαμπντόρια για τη Serie A © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ένα βήμα πριν από την Τότεναμ είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τα σπιρούνια και θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ. Από την πρώτη στιγμή τα σπιρούνια είχαν στην κορυφή της λίστας του για τη διαδοχή του Πορτογάλου τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα με την Ίντερ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Η Τότεναμ φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ιταλό προπονητή και μέσα στην Τρίτη (2/11) αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κόντε θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League έως το 2023.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και μόνο οι υπογραφές απομένουν. Ο Φάμπιο Παράτιτσι τον ήθελε από τον Ιούνιο και κατάφερε λίγους μήνες μετά να τον πείσει.

Ο 52χρονος προπονητής επιστρέφει έπειτα στην Premier League, έπειτα από το 2018, όταν και βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι, όπου είχε 70 νίκες σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ