ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Σοφιάν Αμραμπάτ ετοιμάζεται για Λονδίνο

Ο Σοφιάν Αμραμπάτ της Φιοερντίνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021
Ο Σοφιάν Αμραμπάτ της Φιοερντίνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 © 2021 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Σοφιάν Αμραμπάτ, μικρός αδερφός του Νορντίν της ΑΕΚ, τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ για τη μετακίνησή του και απλά περιμένει να αδειάσει θέση από τον Τανγκί Εντομπελέ.

Ο Σοφιάν Αμραμπάτ ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Αντόνιο Κόντε στην Τότεναμ. Ο μικρός αδερφός του Νορντίν Αμραμπάτ της ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Λονδρέζους και απομένει να αδειάσει η θέση που καταλαμβάνει ο Τανγκί Εντομπελέ.

Ο Αμραμπάτ ανήκει στη Φιορεντίνα και θα παραχωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός, ενώ η Τότεναμ θα έχει επιλογή να τον αγοράσει για 16.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος Μαροκινός μέσος αποκτήθηκε το 2019 για σχεδόν 20.000.000 που κατέληξαν στη Βερόνα, όμως δεν δείχνει σε θέση να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις του Βιντσέντζο Ιταλιάνο στους "βιόλα".

Η επιλογή της Τότεναμ προέκυψε από τη στιγμή που ο Εντομπελέ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με την Παρί να έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί του, ενώ κι η Βαλένθια να τον ζητάει ως δανεικό.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ