ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Παρατίσι αποχωρεί από τους Λονδρέζους αν δεν αλλάξουν οι εις βάρος του κυρώσεις στις 19 Απριλίου

Τότεναμ: Ο Παρατίσι αποχωρεί από τους Λονδρέζους αν δεν αλλάξουν οι εις βάρος του κυρώσεις στις 19 Απριλίου
Ο Φάμπιο Παρατίσι @ 2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Φάμπιο Παρατίσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Τότεναμ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, αν δεν αλλάξουν οι κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί στην έφεση που θα εκδικαστεί στις 19 Απριλίου.

Η ποινή στον Φάμπιο Παρατίσι για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο (από την Ιταλία που ίσχυε μέχρι πρότινος) μετά από απόφαση της FIFA και έτσι επηρεάζει το μέλλον του στη διοίκηση της Τότεναμ.

Τα σπιρούνια εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον του αθλητικού διευθυντή τους, στην οποία ανακοίνωσε ότι ο 50χρονος Ιταλός θα αποχωρήσει από το πόστο του, αν δεν αλλάξουν στην έφεση της 19ης Απριλίου οι κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και επεκτάθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φάμπιο Παρατίσι κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση των ψευδών λογιστικών στοιχεία (μια "ιστορία" που ξεκίνησε από το 2021), μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης όπως ο Αντρέα Ανιέλι, ενώ οι μπιανκονέρι τιμωρήθηκαν με ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών. Ο Παρατίσι ήταν αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους για 11 χρόνια (2010-2021).

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για την Τότεναμ, καθώς αποχώρησε από τον πάγκο ο Αντόνιο Κόντε και είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ