ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε στους Λονδρέζους πως θέλει να φύγει

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Thursday, March 11, 2021. (AP photo/Alastair Grant, Pool)
Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring the opening goal during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Thursday, March 11, 2021. (AP photo/Alastair Grant, Pool) @ 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε -σύμφωνα με το Sky Sports- στους ανθρώπους της Τότεναμ πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν, ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε αρκετούς υποψήφιους μνηστήρες που τον πολιορκούν εδώ και καιρό.

Απασφάλισε την βόμβα ο Χάρι Κέιν! Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα δημοσιογραφικά γραφεία περί της δυσαρέσκειας του Χάρι Κέιν με την όλη κατάσταση στην Τότεναμ και την αδυναμία να κατακτήσει τίτλους μαζί της, τώρα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη υπόσταση.

Όπως αποκάλυψε το "Sky Sports", ο Άγγλος διεθνής φορ και αρχηγός των τριών λιονταριών διεμήνυσε στους ανθρώπους των Λονδρέζων την επιθυμία του να μη συνεχίσει με τη φανέλα των σπιρουνιών και τη νέα αγωνιστική σεζόν και να αποχωρήσει στο φινάλε της φετινής, με τη συγκεκριμένη κίνηση να αποτελεί ουσιαστικά κάλεσμα στους πολλούς υποψήφιους μνηστήρες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Μνηστήρες τόσο εντός των συνόρων, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ονειρεύονται να κάνουν δικό τους τον 27χρονο στράικερ όσο και έξω από το Νησί, με τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν (ο πρώην προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, φέρεται να του τηλεφώνησε πριν λίγο καιρό) να είναι δύο από τις μεγάλες ομάδες που φιγουράρουν εδώ και καιρό ως ενδιαφερόμενες για να το εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κέιν προτιμάει στην παρούσα φάση να συνεχίσει σε ομάδα της Premier League, με τους διοικούντες την Τότεναμ να τον πείθουν το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο -όταν και πάλι είχε αρκετούς ενδοιασμούς- αλλά να μοιάζουν τώρα να έχουν ξεμείνει από άσους στο μανίκι στην προσπάθεια να το κρατήσουν.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι ουσιαστικά η 7η διαδοχική σεζόν όπου ο Κέιν έχει φουλ ενεργή συμμετοχή με τα σπιρούνια, με τον ικανότατο φορ να μην έχει ωστόσο κάποιο τρόπαιο στο προσωπικό παλμαρέ του, έχοντας ως κορυφαία στιγμή την παρουσία του στον τελικό του Champions League το 2019 όπου οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 2-0 από την Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ