PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Μπρέντφορντ 2-0: Ο Σον κρατάει αήττητο τον Κόντε

Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας 2-0 της Μπρέντφορντ, με πρωταγωνιστή τον Χέουνγκ Μιν Σον, που κράτησε τον Αντόνιο Κόντε αήττητο στην Premier League.

Η Τότεναμ έδειξε θετικά σημάδια στη νίκη με 2-0 επί της Μπρέντφορντ για τη 14η αγωνιστική της Premier League, με τον Αντόνιο Κόντε να συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Ένα αυτογκόλ του Σέρχι Κανός στο 12' από σέντρα του Χέουνγκ Μιν Σον και ένα γκολ στην κόντρα από τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του αγώνα στο ντέρμπι του Λονδίνου, όπου οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (έστω κι αν δεν είχαν κατοχή μπάλας) και τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες (οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις μία εύστοχη τελική).

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Έβερτον - Λίβερπουλ 1-4

Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1

Λιντς - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 1-1

Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-2

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ