ΤΟΤΕΝΑΜ

Premier League: Αναβλήθηκε το Τότεναμ - Φούλαμ

Χάρι Κέιν και Σον Χέουνγκ-μιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Χάρι Κέιν και Σον Χέουνγκ-μιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι NEIL HALL/POOL VIA AP

Το παιχνίδι της Τότεναμ με την Φούλαμ (30/12, 20:00) αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους. Νωρίτερα ο Ζοσέ Μουρίνιο ειρωνεύθηκε την Premier League, που καθυστέρησε να πάρει απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι του ματς.

Η Τότεναμ θα υποδεχόταν την Φούλαμ την Τετάρτη (30/12, 20:00) για την 16η αγωνιστική της Premier League. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι το ματς δεν θα πραγματοποιηθεί

Το ματς ήταν στον αέρα από την Τρίτη (29/12, καθώς σύμφωνα με το Athletic οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά κρούσματα κορονοϊού.

Πάντως, η Premier League καθυστέρησε να πάρει απόφαση με αποτέλεσμα οι παίκτες της Τότεναμ να μεταβούν στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ειρωνεύθηκε την διοργανώτρια Αρχή με ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα video, όπου κάθεται στον καναπέ μαζί με το προπονητικό του τιμ.

"Παιχνίδι στις 20:00 (ώρα Ελλάδας). Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουμε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο" έγραψε στην περιγραφή δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του για τα γεγονότα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ