ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για δανεισμό του Λενγκλέ

Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Κλεμάν Λενγκλέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Τότεναμ είναι σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Κλεμάν Λενγκλέ με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς της. Τσεκάρουν και Πάου Τόρες και Μπαστόνι τα "σπιρούνια".

Η Τότεναμ θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς της και ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει είναι ο Κλεμάν Λενγκλέ της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Sky Sports.

Οι Λονδρέζοι επιθυμούν να αποκτήσουν τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τσάβι. Πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις αναφέρουν ότι ο πιθανότερος προορισμός του Λενγκλέ εφόσον φύγει από το Καμπ Νου είναι τα "σπιρούνια".

Την περσινή σεζόν ο Λενγκλέ αγωνίστηκε συνολικά 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τους μπλαουγκράνα. Οι Καταλανοί δεν θα έλεγαν "όχι" στην παραχώρησή του καθώς δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμές με τις εμφανίσεις του.

Φυσικά δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση με την οποία ασχολούνται οι Λονδρέζοι, καθώς έχουν στα ραντάρ τους τους Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ) και Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), περιπτώσεις όμως πιο δύσκολες σε σχέση με του Κλεμάν Λενγκλέ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ