PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Γιουνάιτεντ: Το γκολ του Καβάνι που δεν μέτρησε λόγω Var και το 1-0 του Σον

Tottenham players protest to referee during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, April 11, 2021. (Clive Rose/Pool via AP)
Tottenham players protest to referee during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, April 11, 2021. (Clive Rose/Pool via AP) © 2021 CLIVE ROSE/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το γκολ του Καβάνι στο 33' να μην μετράει μετά από χρήση του VAR καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του ΜακΤόμινεϊ στον Σον, για να έρθει ο Νοτιοκορεάτης και να κάνει το 1-0 για την Τότεναμ στο 40' (VIDEOS).

Το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις όμως από το διάστημα 30'-40' η κόντρα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League πήρε φωτιά χάρη σε δύο φάσεις και με τη συνδρομή του VAR.

Η πρώτη έλαβε χώρα στο 33', με την κατάληξή της να βρίσκει τον Πογκμπά να βγάζει μπαλιά τρύπα για τον Καβάνι και τον Matador να εκτελεί με πλασέ τον Λορίς για το 1-0 της Γιουνάιτεντ.

Το γκολ πανηγυρίστηκε αλλά για πολύ λίγο αφού στην αρχή της φάσης ο ΜακΤόμινεϊ είχε βρει με το χέρι του τον Σον και τον είχε ξαπλώσει στο έδαφος, με το VAR να καλεί τον διαιτητή Κάβαναγκ να ελέγξει τη φάση στο μόνιτορ και τον άρχοντα του αγώνα να αποφασίζει να μη μετρήσει το γκολ, τρία λεπτά μετά την επίτευξή του.

Μάλιστα, τότε κατάφερε να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκείνοι του Σόλσκιερ είχαν παράπονα για το γκολ που δεν μέτρησε και αυτοί του Μουρίνιο για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να βγει από το τσεπάκι του για τον ΜακΤόμινεϊ που δεν βγήκε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σον ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Εντομπελέ έδωσε στον Κέιν, αυτός "έσπασε" τη μπάλα για τον Μόουρα που έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Νοτιοκορεάτης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει το 1-0 και να στείλει τα σπιρούνια με προβάδισμα στα αποδυτήρια, στη μοναδική τελική εντός στόχου σε αυτό το διάστημα για κάποια από τις δύο ομάδες.

Photo Credits: © 2021 Clive Rose/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ