ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Η UEFA επιβεβαίωσε ότι το ματς με τη Ρεν δεν θα γίνει λόγω των 13 κρουσμάτων

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Φίτεσε για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Φίτεσε για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Τότεναμ πως η αναμέτρηση με τη Ρεν θα αναβληθεί, λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, η UEFA επιβεβαίωσε την είδηση.

Η Τότεναμ πλήττεται από τον κορονοϊό, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (8/12) ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα, φτάνοντας συνολικά τα 13. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος, γνωστοποίησε πως η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/12, ) αναμέτρηση με τη Ρεν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League θα αναβληθεί, ελέω των κρουσμάτων που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Την Πέμπτη (9/12) η UEFA επιβεβαίωσε την είδηση για την αναβολή του αγώνα, τονίζοντας πως η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Από την πλευρά της η Ρεν μέσω δήλωσής της την Τετάρτη τόνισε πως η αναβολή δεν έχει επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Σε μια τηλεδιάσκεψη στις 7.45 μ.μ. μεταξύ εκπροσώπων της UEFA, της Τότεναμ και της Ρεν, ο αθλητικός διευθυντής των Spurs ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην διεξαχθεί ο αγώνα του Europa Conference League.

Μονομερής απόφαση που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την UEFA με κανέναν τρόπο. Ο εκπρόσωπος της Τότεναμ δεν ήθελε να κάνει γνωστό τον αριθμό των παικτών που έχουν νοσήσει από τον Covid, τη στιγμή που ο κανόνας ορίζει ότι ένα παιχνίδι διεξάγεται εφόσον η ομάδα έχει 13 διαθέσιμους παίκτες και έναν τερματοφύλακα. Καθώς ο αγώνας δεν ακυρώθηκε επίσημα από την UEFA, η Ρεν επικύρωσε την απόφασή της να παίξει".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA CONFERENCE LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ