ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ικανοποιημένος ο Κέιν με το έργο του Κόντε, θέλει να ανανεώσει

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με τη φανέλα της Τότεναμ | 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με τη φανέλα της Τότεναμ | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν είναι αισιόδοξος μετά την πορεία της Τότεναμ τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με την Evening Standard, όντας ικανοποιημένος με το έργο του Αντόνιο Κόντε, είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί για την επέκταση του συμβολαίου του.

Τη σεζόν 2020/21 η Τότεναμ έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τη φετινή σεζόν η Τότεναμ τερμάτισε στην 4η θέση, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Champions League.

Η πορεία των "Spurs" φέτος έχει ικανοποιήσει τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σύμφωνα με την Evening Standard είναι ικανοποιημένος με το έργο του Αντόνιο Κόντε και ως εκ τούτου, πρόθυμος να διαπραγματευτεί με τον σύλλογο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο 28χρονος φορ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο είναι χαρούμενος στο Λονδίνο και πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει ένα τρόπαιο την επόμενη σεζόν.

Φέτος, ο Άγγλος διεθνής έχει καταγράψει 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ, σκοράροντας 27 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 10 ασιστ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν λόγω της έντονης δυσαρέσκειας με την όλη κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα, καθώς και την αδυναμία να κατακτήσει τίτλους, ο Κέιν είχε εκφράσει στους ανθρώπους του συλλόγου την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι δύο πλευρές αναμένεται πολύ σύντομα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ