PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Γουότφορντ 1-0: Ο Σον οδήγησε τους Λονδρέζους στην κορυφή της Premier League

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γουότφορντ για την Premier League | 29 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γουότφορντ για την Premier League | 29 Αυγούστου 2021 @2021 LEILA COKER/AP IMAGES

Με χρυσό σκόρερ τον Σον στο 42ο λεπτό, η Τότεναμ έκαμψε με 1-0 εντός έδρας την αντίσταση της Γουότφορντ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας η μοναδική ομάδα της Premier League με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Αν και επιθυμούσε διακαώς να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, τελικά ο Χάρι Κέιν έμεινε στην Τότεναμ και μέχρι στιγμής μόνο δυσαρεστημένος δεν μπορεί να αισθάνεται για την επιλογή του, με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να κοιτάζει αφ'υψηλού τις άλλες 19 ομάδες της Premier League όσον αφορά στη θέση τους στη βαθμολογία.

Και αυτό γιατί τα σπιρούνια, μετά από την πρωταθλήτρια Σίτι (1-0 εντός στην πρεμιέρα) και την Γουλβς (1-0 εκτός την 2η αγωνιστική) υπέταξαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής την Γουότφορντ με 1-0 και έγιναν η μοναδική ομάδα στην Premier League με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές που της επιτρέπουν να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Σον με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά στο 42ο λεπτό, με τη μπάλα να αναπηδάει στο έδαφος και να ξεγελάσει τον Μπάτσμαν, για να φτάσει ο Νοτιοκορεάτης τα 2 γκολ στις πρώτες 3 αγωνιστικές.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η Τότεναν αρχίζει μία σεζόν με τρεις νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Άλι, Σον (88' Χιλ), Κέιν, Μπέρχβαϊν (68' Μούρα)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάτσμαν, Κάθκαρτ (51' Ενγκάτια), Τροστ-Εκόνγκ, Σιεράλτα, Μασίνα, Ετέμπο, Σαρ, Σισοκό (71' Κλέβερλι), Κούκα, Ντένις, Κινγκ (65' Ερνάντεθ)

Από έναν βαθμό Μπέρνλι και Λιντς

Όσον αφορά στο άλλο απογευματινό ματς, Μπέρνλι και Λιντς έμειναν στο 1-1 στο "Τερφ Μουρ", με τον Κρις Γουντ να ανοίγει το σκορ για τους κλάρετς πετυχαίνοντας το γκολ Νο 30.000 στην ιστορία της Premier League και τον Πάτρικ Μπάφορντ να ισοφαρίζει γράφοντας το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα που χάρισε τον πρώτο φετινό βαθμό στην Μπέρνλι και τον δεύτερο στην Λιντς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-2

Μπράιτον - Έβερτον 0-2

Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλάς 2-2

Νόριτς - Λέστερ 1-2

Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 1-1

Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1

Τότεναμ - Γουότφορντ 1-0

Μπέρνλι - Λιντς 1-1

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ