PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Γουλβς 1-0: Ο Κέιν έδωσε τη λύση με ιστορικό γκολ

Ο Χάρι Κέιν
Ο Χάρι Κέιν @ 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η Τότεναμ επικράτησε της Γουλβς στο Λονδίνο με 1-0, χάρη στο ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν στο 64'. Ο Άγγλος φορ έγινε ο πρώτος σκόρερ για μια ομάδα στην Premier League, έφτασε τα 250 γκολ με τα σπιρούνια σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε το χιλιοστό γκολ των Λονδρέζων στην ιστορία τους στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Γουλβς, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ για ένα club στην Premier League, ενώ σημείωσε το χιλιοστό γκολ των "σπιρουνιών" στο πρωτάθλημα και τα 250ο γκολ του με τους Λονδρέζους.

Η λύτρωση για την ομάδα του Κόντε ήρθε στο 64ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέρισιτς, ο υψηλόσωμος φορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σα.

Οι Λονδρέζοι είχαν τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά η Γουλβς προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Ο Νέβες δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής και ο Λιορίς εξουδετέρωσε την μπάλα. Ο Κέιν προειδοποίησε στο 45' με κεφαλιά του Κέιν, όμως ο Σα με εξαιρετική επέμβαση στη δεξιά του γωνιά κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 51ο λεπτό ο Κέιν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σα. Ο Άγγλος φορ πήρε το "ριμπάουντ" αλλά ο Σα μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 63' η Τότεναμ είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Σον. Ο Κορεάτης μεσοεπιθετικός δοκίμασε από τα δεξιά το σουτ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Σα. Μετά το γκολ του Κέιν, η Γουλβς προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Τότεναμ έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδι, ενώ οι "λύκοι" παρέμειναν με έναν βαθμό.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι (86' Μπισούμα), Σον (76' Ρισάρλισον), Πέρισιτς (76' Σεσενιόν), Κέιν.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κάστρο, Κόλινς, Κίλμαν, Νούρι (71' Νέλσον Σεμέδο), Μουτίνιο (58' Ντέντονκερ), Νέβες, Νούνιες, Ποντένσε (59' Χιμένες), Νέτο (71' Αντάμα Τραορέ), Γκέντες (81' Χουάνγκ Χι - Τσαν).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ