ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Δύο συλλήψεις οπαδών για τα αντικείμενα στον Ρίντιγκερ

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Δύο οπαδοι της Τότεναμ συνελήφθησαν επειδή πέταξαν αντικείμενα στον Αντόνιο Ρίντιγκερ, στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Την ώρα που ο Αντόνιο Ρίντιγκερ ταξιδεύει στη Σιέρα Λεόνε από όπου κατάγεται, εκμεταλλευόμενος τη χειμερινή διακοπή της Premier League, δύο οπαδοί έχουν άσχημα μπλεξίματα με το νόμο, εξαιτίας αντικειμένων που του πέταξαν στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Η FA άνοιξε κατ' επείγουσα έρευνα για το συμβάν, με τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου να ανακοινώνει ότι ταυτοποίησε και συνέλαβε δύο άτομα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο Γερμανός διεθνής βρέθηκε κοντά στην εξέδρα των φιλοξενουμένων. Εναντίον του φέρονται να εκτοξεύθηκαν ένας αναπτήρας και ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών. Ο 28χρονος στόπερ τα μάζεψε, γέλασε ειρωνικά προς την κερκίδα και τα παρέδωσε στον διαιτητή του αγώνα, Πολ Τίερνι.

Μία ημέρα νωρίτερα, οπαδοί της Έβερτον αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο σε πανηγυρισμούς παικτών της Άστον Βίλα στο "Γκούντισον Παρκ", πετώντας μπουκάλια στους Μάτι Κας και Λικά Ντιν. Στις αρχές Ιανουαρίου, οπαδοί της Άρσεναλ πέταξαν αντικείμενα σε παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που πανηγύριζαν γκολ του Ρόδρι, σε ένα σκηνικό που αρχίζει να γίνεται γνώριμο στην Αγγλία.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ