ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Αγόρασε απ' την Μπαρτσελόνα τον Έμερσον και τον ανακοίνωσε με βασιλικό στυλ

Ο Έμερσον στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε
Ο Έμερσον στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Τότεναμ απέκτησε τον Έμερσον Ρογιάλ απ' την Μπαρτσελόνα για 25 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας τον ως "γαλαζοαίματα" λόγω του επιθέτου του.

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε την πέμπτη της μεταγραφή τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Τα σπιρούνια απέκτησαν τον Έμερσον Ρόγιαλ απ' την Μπαρτσελόνα για 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συν τα μπόνους το ποσό μπορεί να φτάσει τα 30 εκατομμύρια.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την Τότεναμ, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2026.

Η ανακοίνωσή του έγινε με βασιλικό τρόπο, με την Τότεναμ να κάνει λογοπαίγνιο με το επίθετο του (Royal=Βασιλικός). "Η Τότεναμ είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη ενός Βασιλικού" ανέφεραν σε φωτογραφία τους τα σπιρούνια.

Ο Έμερσον έγινε μεταγραφή το 2019 απ΄τη Μπέτις, με την Μπαρτσελόνα ωστόσο να διατηρεί οψιόν αγοράς του. Έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν στην Ανδαλουσία στο τέλος της περσινής σεζόν οι μπλαουγκράνα τον έκαναν δικό τους. Μάλιστα έχει αγωνιστεί και στα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας του Κούμαν φέτος.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ