ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

"Τορπιλίζετε το πρωτάθλημα"

"Τορπιλίζετε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Πιερικού και τα όσα υποστηρίζει για την διαιτησία εξέδωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολης

Ανακοίνωση- απάντηση στον Πιερικό εξέδωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολης, με αφορμή τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου της Κατερίνης για την διαιτησία της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ αναφέρει: " Τα νέα ξεκινήματα επιβάλλουν πρώτα απ' όλα καλή διάθεση. Δεν μπορείτε να μιλάτε από τη 2η αγωνιστική για αναξιόπιστο πρωτάθλημα. Προβληματιστείτε με την ομάδα σας κι αν θέλετε να προστατεύσετε και τους προπονητές σας, μη βλέπετε φαντάσματα, αλλά τα λάθη τους.

Όσο για την έκπληξη των φιλάθλων μας, έχει να κάνει με το γεγονός πως η ομάδας σας, χωρίς να αντικρίσει παίκτης κόκκινη κάρτα, αγωνίστηκε με 10 παίκτες για τα τελευταία 15 λεπτά. Το πρωτάθλημα είναι όντως στην αρχή κι αντί να ψάχνετε για άλλοθι και να δημιουργείτε εχθρούς, δείτε τα λάθη σας.

Υ.Γ.: Το νέο ξεκίνημα, το τορπιλίζετε πρώτοι εσείς οι ίδιοι, παραβαίνοντας την άτυπη συμφωνία μας στο τελευταίο ΔΣ της ΕΠΑΕ, που ανέφερε πως δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις από παράγοντας και προπονητές ομάδων για την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος
".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ