ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μας"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Τοροσίδης εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως θα δουλέψει σκληρά για να φανεί αντάξιος της αγάπης του κόσμου, αλλά δεν ξέχασε και τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική.

Ο διεθνής ακραίος μπακ, Βασίλης Τοροσίδης, με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως θα δουλέψει σκληρά για να φανεί αντάξιος της αγάπης του κόσμου. Παρ' όλα αυτά, ο 33χρονος πρώην άσος της Ρόμα και της Μπολόνια, δεν ξέχασε και τους πυρόπληκτους από τις φωτιές στην Αττική, καθώς ανάμεσα στα θύματα ήταν και μικρά παιδιά. Μάλιστα, ανέφερε πως τώρα είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

"Ευχαριστώ την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους εσάς για τα αμέτρητα μηνύματα και το θερμό καλωσόρισμα, θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος της αγάπης σας.

Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μας, αλλά η χαρά μου μετριάζεται από τα πρόσφατα γεγονότα και τον άδικο χαμό δεκάδων συμπολιτών μας, ανάμεσά στους οποίους δυστυχώς είναι ακόμα και μικρά παιδιά...

Κάποια άλλη στιγμή λοιπόν θα μιλήσουμε περισσότερο για ποδόσφαιρο, τώρα είναι ώρα περισυλλογής και συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι μαζί τους...", ανέφερε ο 33χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Τοροσίδης: "Ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ