ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόνια Χαβούζογλου: "Χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι των διακρίσεων, ο Ολυμπιακός δεν περιγράφεται με μία λέξη"

Η Τόνια Χαβούζογλου με την Μυρτώ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Η Τόνια Χαβούζογλου με την Μυρτώ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Η γνωστή φίλαθλος του Ολυμπιακού, Τόνια Χαβούζογλου, μίλησε στο match programme του ματς με τον Βόλο και αναφέρθηκε στην είσοδό της στο γήπεδο με την Μυρτώ στους αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο match programme της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Βόλος (28/11, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) μίλησε η Τόνια Χαβούζογλου, γνωστή φίλαθλος των ερυθρόλευκων. Αναφέρθηκε στην είσοδό της στο γήπεδο στους αγώνες με την ΑΕΚ μαζί με την Μυρτώ, όσο και για το πώς έγινε Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τόνιας

Πώς είδες την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Περίμενες τη νίκη;

"Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω προγνωστικά. Πηγαίνω να δω τον αγώνα και ότι βγει στο παιχνίδι. Υπάρχουν πάντα αστάθμητοι παράγοντες όπως η τύχη. Μπορεί να έχεις μια καλή ομάδα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πολλές φορές η μπάλα που λέμε δεν θέλει να μπει με τίποτα. Δεν διατηρώ το στιλ ότι θα φάνε τέσσερα κτλ. Τα αποτελέσματα είναι πάντα τρία στο ποδόσφαιρο, νίκη, ήττα και ισοπαλία, όλα παίζουν. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός όπως πάντα και η ΑΕΚ ήταν καλή όμως. Παρακολουθώ χρόνια ποδόσφαιρο και μου αρέσει να το βλέπω καθαρά".

Πώς ξεκίνησε αυτός ο έρωτας με τον Ολυμπιακό;

"Ο πατέρας μου με πόρωσε από μικρό παιδί, άρρωστος Ολυμπιακός. Στο γήπεδο δεν με έπαιρνε γιατί στα δικά μας χρόνια ήταν και λίγο ταμπού. Μου μίλαγε όμως πολύ για τον Ολυμπιακό, ιστορίες πολλές. Είχε δει τον αγώνα μέσα στη Λεωφόρο με τη Σάντος και τον Πέλε. Επίσης ήταν πολύ φίλος του ο Θανάσης Μπέμπης, ο πατέρας μου είχε μαγαζί στη λαχαναγορά όπως και η οικογένεια Μπέμπη και έτσι γνωρίζονταν πολύ καλά".

Πρώτη φορά που πήγες στο γήπεδο;

"Πήγα νομίζω γύρω στα είκοσι, εννοείται στο παλιό Καραϊσκάκη".

Η κοινή σας παρουσία με τη Μυρτώ πριν δύο χρόνια στο Καραϊσκάκη, συγκίνησε και έστειλε δυνατό μήνυμα υπέρ του φίλαθλου πνεύματος και κατά των κάθε είδους διακρίσεων. Τι θυμάσαι από εκείνο το βράδυ;

"Πραγματικά νιώθω μία γλύκα. Και την προηγούμενη εβδομάδα που βρέθηκα στο ΟΑΚΑ πόσταρα πιο πριν στα social media την εμφάνισή μας με τη Μυρτώ, γράφοντας αναμνήσεις σαν τότε, έτσι ένιωσα, αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Ήταν μια υπέροχη πρωτοβουλία και πήγαν όλα πολύ καλά και στο Καραϊσκάκη αλλά και όταν ανταποδόθηκε η πρόσκληση για το ΟΑΚΑ και μπράβο στην ΑΕΚ που ανταποκρίθηκε σε αυτό. Χρειάζεται πολλή δουλειά και επιμονή στο κομμάτι των διακρίσεων τόσο σχετικά με τις οπαδικές προτιμήσεις όσο και στο κομμάτι των ΑμεΑ. Πρέπει να τα προβάλλουμε ξανά και ξανά γιατί ακόμα υπάρχει μεγάλη έλλειψη παιδείας".

Πόσο έχει επηρεάσει η κατάσταση της υγεία σου τη δυνατότητα να βλέπεις τον Ολυμπιακό;

"Δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι αν θέλεις να κάνεις κάτι το κάνεις. Δεν νομίζω ότι μπορεί μια ασθένεια να σταθεί εμπόδιο. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Υπάρχει τρόπος για όλα. Θα ήθελα βέβαια να πηγαίνω περισσότερο και σε άλλα γήπεδα, όχι μόνο στο Καραϊσκάκη αλλά εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Στο ΟΑΚΑ ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση γιατί με περίμεναν ειδικά και μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δημάτο που φρόντισε για όλα και είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος".

Τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για εσένα;

"Τα πάντα όλα! Δεν περιγράφεται με μία λέξη. Είναι μια τεράστια ιδέα που κρύβει μέσα της ένα σωρό αρετές. Είναι πρώτος. Πρωταθλητής. Οικογένεια. Είναι άμιλλα, είναι υγιής ανταγωνισμός, είναι αξιοπρέπεια, είναι ανωτερότητα. Είναι Θρύλος! Τι να πω, είναι όλη μου η ζωή εμένα. Και θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι τα πάντα, δράση, δύναμη. Είναι το κόκκινο που ρέει στις φλέβες μας".

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης από την ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και από την τωρινή ομάδα;

"Ελ Αραμπί! Ελ Αραμπί! Ο αγαπημένος όλων των εποχών. Το βροντοφωνάζω με όλους τους τρόπους! Τον είχα πιστέψει από την πρώτη στιγμή που ήρθε χωρίς να έχω δει τίποτα πριν. Είχα τρελαθεί. Μάλιστα τον πρώτο καιρό που έμπαινε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα, νευρίαζα πάρα πολύ, τόσο πολύ τον πίστευα. Τον αγαπώ πολύ γιατί συνδυάζει αυτό που μετράει πιο πολύ για μένα. Δεν φτάνει μόνο να είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά και καλός άνθρωπος και ο Ελ Αραμπί είναι τέτοιος. Κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και δεν δημιουργεί προβλήματα. Επίσης είναι μεγάλος αλτρουιστής. Έχει πολλούς λόγους να μην ήταν τέτοιος αλλά αυτός το έχει αποδείξει, λειτουργεί πάντα για το καλό της ομάδας. Γυρίζει πίσω, βγάζει άμυνες, πασάρει, κάνει τα πάντα".

Θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα;

"Εδώ να μείνεις!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ