ΜΙΛΑΝ

Τονάλι για Ιμπραχίμοβιτς: "Μας πήρε από το χέρι σαν παιδιά"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σουτάρει στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σπέτσια
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σουτάρει στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σπέτσια 2022 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σάντρο Τονάλι έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι για τη Μίλαν. Το όνειρο του Champions League για τον 22χρονο αμυντικό μέσο.

Η Μίλαν την Κυριακή (22/5) επέστρεψε στον θρόνο της Serie A. Οι ροσονέρι επικράτησαν 3-0 της Σασουόλο και εξασφάλισαν τον 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο Σάντρο Τονάλι με συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport περιέγραψε τον αντίκτυπο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν.

"Ο Ζλάταν μάς προσφέρει ασφάλεια, όσο είναι εδώ. Αυτός αποφασίζει για τον εαυτό του, αλλά και για εμάς. Είναι ένας πρωταθλητής, ο οποίος σκέφτεται πρώτο απ' όλα τους άλλους. Μας πήρε από το χέρι σαν παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσει, ανεβάζει το επίπεδο. Είναι καθοριστικός εντός και εκτός γηπέδου" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί είναι ο απόλυτος ηγέτης της Μίλαν με μια επική ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Τονάλι δεν έμεινε μόνο στον Ζλάταν και αναφέρθηκε στο όνειρό του: "Το να ονειρεύεσαι δεν κοστίζει τίποτα και στο μέλλον θα προσπαθήσω να κατακτήσω το Champions League με τη φανέλα της Μίλαν. Δεν θα μπορέσω να το περιγράψω με λόγια".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ