ΜΙΛΑΝ

Τομόρι: "Ο Λεάο μού θυμίζει τον Ανρί, το μυστικό της Μίλαν είναι η πείνα"

Τομόρι: "Ο Λεάο μού θυμίζει τον Ανρί, το μυστικό της Μίλαν είναι η πείνα"
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Φικάγιο Τομόρι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως το μυστικό της φετινής Μίλαν είναι η πείνα των παικτών της για επιτυχίες, με τον Άγγλο σέντερ μπακ κάνει ειδική μνεία στον Ραφαέλ Λεάο συγκρίνοντάς τον με τον θρυλικό Τιερί Ανρί.

Η Μίλαν κατέκτησε πέρυσι το σκουντέτο, 19ο της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 2011, με την επιτυχία αυτή να της δίνει ώθηση για νέες διακρίσεις τη φετινή σεζόν, με τους ροσονέρι να πανηγυρίζουν το βράδυ της Τετάρτης την πρόκρισή τους στους "16" του Champions League μέσω του θριαμβευτικού 4-0 επί της Ζάλτσμπουργκ.

Το μυστικό της επιτυχίας τους το τελευταίο διάστημα; "Είναι η πείνα μας, η θέληση να βοηθάμε πάντα και να νικάμε όλοι μαζί. Δεχόμαστε πάρα πολλή υποστήριξη από τον μίστερ, το επιτελείο, τον Μαλντίνι, τον Μασάρα και από τους οπαδούς.

Προχωράμε όλοι μαζί και αυτό για μένα, ως ποδοσφαιριστή, είναι ιδανικό. Έχω δεθεί με όλους τους παίκτες, η Μίλαν είναι οικογένεια", τόνισε ο Τομόρι σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (3/11) στο "StarCasino Sport", για να προσθέσει με νόημα:

"Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι μηχανή και άψογος επαγγελματίας. Έχω τεράστιο σεβασμό απέναντί του, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Ο Λεάο από την άλλη πλευρά είναι ο παίκτης που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο.

Είναι τόσο δυνατός που ούτε ο ίδιος έχει ακόμα καταλάβει τις πραγματικές του πιθανότητες. Το είδωλο των παιδικών μου χρόνων ήταν ο Ανρί. Ήταν διαφορετικός, έπαιζε φορώντας γάντια και με κάλτσες μέχρι το γόνατο.

Βλέπω μερική από την κλάση του στον Λεάο". Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο ως αντίπαλοι από τότε που μετακόμισε στο Καμπιονατο, ο Λεάο κατονόμασε τους Λαουτάρο Μαρτίνες, Τάμι Έιμπραχαμ και Ντούσαν Βλάχοβιτς, ενώ κληθείς να μιλήσει για τους στόχους του, είπε:

"Το όνειρό μου είναι να κατακτήσω το σκουντέτο για να βάλει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα η Μίλαν αλλά και το Champions League"

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ