ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρολάρισμα του Άλβες στο Instagram: "Αχ και να με πάρει κάποια ομάδα, θα παίζω μέχρι τα 50"

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες από την Παρασκευή (1/7) είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει και δημοσιεύοντας ένα video στα social media από τις καλύτερες εμφανίσεις του πρότεινε τον εαυτό του, τονίζοντας πως θα παίζει μέχρι τα 50 του.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ντάνι Άλβες δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τσάβι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, από την Παρασκευή (1/7) ο Βραζιλιάνος είναι και τυπικά ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα θελήσει. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, θέλησε να τρολάρει τους φαν του στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα video στο Instagram από τις καλύτερες στιγμές του.

Συγκεκριμένα σχολιάζει την ηλικία του, καθώς για πολλούς στην αγορά είναι απαγορευτική, ενώ τονίζει με χιούμορ πως αν υπάρξει ομάδα που τον πάρει, τότε θα παίζει μέχρι τα 50 του.

"Τελευταία μέρα συμβολαίου και όπως γνωρίζεις ήδη, δεν υπογράφεται νέα σύμβαση μέχρι να τελειώσει η προηγούμενη. Αρπάζω την ευκαιρία για να "πουλήσω το ψαράκι μου", μίας και είμαι πολύ μεγάλος και απαξιωμένος στην αγορά. Στις εικόνες βλέπετε έναν ηλικιωμένο άντρα να κάνει κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Πέρα από τα αστεία, πραγματικά σήμερα είμαι ελεύθερος στην αγορά. Ονομάζομαι Ντάνι Άλβες, είμαι Βραζιλιάνος, γνωστός ως Good Crazy, είμαι 39 ετών και έχω γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο με 43 τρόπαια. Αχ και να με πάρει κάποιος. Θα παίζω μέχρι τα 50".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ