ΓΙΟΥΡΟ QUIZ

Δείτε το τρίτο Γιούρο OUIZ με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο SPORT24

Δείτε το τρίτο Γιούρο OUIZ με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο SPORT24

Το νέο SPORT24 και η BWIN σας προσκαλούν στο τρίτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Συντονιστείτε την Δευτέρα 21/6 στις 21:00 στο SPORT24.

Το ΓΙΟΥΡΟ QUIZ από το νέο SPORT24 και την BWIN έχει μπει πια στις καρδιές μας. Μετά από δύο διασκεδαστικές βραδιές με σασπένς, πολύ Euro και "μάχες" για την πρώτη θέση που χαρίζει μοναδικά δώρα, το ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έρχεται ξανά στις οθόνες μας την Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 21:00.

Στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή βρίσκεται φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης που μέσα από μια σειρά δέκα νέων ερωτήσεων που σχετίζονται με τη φετινή διοργάνωση θα τεστάρει για άλλη μια φορά τις γνώσεις των αναγνωστών, αναζητώντας εκείνον που θα απαντήσει σωστά αλλά και γρήγορα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο play.sport24.gr και να δηλώσεις συμμετοχή. Κι εδώ θα δεις το live σήμερα στις 21:00 για να παίξεις μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Κλείσε θέση στον μεγάλο τελικό

Στα πρώτα 6 ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έχετε όλοι τη δυνατότητα να συμμετέχετε - μέχρι 10.000 άτομα σε κάθε quiz. Στο έβδομο και τελευταίο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ θα διαγωνιστούν 30 άτομα. Οι πέντε πρώτοι των 6 προηγούμενων quiz για να κερδίσει κάποιος από αυτούς το μεγάλο έπαθλο.

Για να είστε ανάμεσα στους τυχερούς, θα πρέπει όμως πρώτα να παίξετε. Και για να παίξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πολύ απλή διαδικασία.

Βήμα 1: Επιλέγετε αν θα παίξετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας

Βήμα 2: Μπαίνετε στο play.sport24.gr

Βήμα 3: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να προλάβετε μία από τις 10.000 θέσεις συμμετοχής στο quiz της ημέρας

Βήμα 4: Συντονίζεστε στο SPORT24 την Παρασκευή στις 21:00 για να παίξετε μαζί μας.

Μόλις το ΓΙΟΥΡΟ QUIZ ξεκινήσει θα πρέπει απλά να δώσετε τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις μας και να περιμένετε να δείτε πώς τα πήγατε.

Ραντεβού την Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 21:00 στο SPORT24!

Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό που θα έχουμε στο πρώτο τηλεπαιχνίδι.

TAGS ΓΙΟΥΡΟ QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ