ΞΑΝΘΗ

Το "τανγκό" και η εκτίμηση του Κοντοδήμου

Το "τανγκό" και η εκτίμηση του Κοντοδήμου
Ξάνθηπαοκ

Ικανοποίηση στην Ξάνθη για τη νίκη και τα νέα πρόσωπα. Κοντοδήμος:"Πιο ψηλά φέτος".

Οι αλλαγές που έγιναν στο καλοκαίρι ήταν πολλές και τα νέα πρόσωπα άφησαν υποσχέσεις με το...καλημέρα. Από την μία ο Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο με τις κινήσεις του και ιδιαίτερα την είσοδο του Μάουρο Πόι στην επανάληψη στην θέση μάλιστα του θετικού στο πρώτο 45λεπτο, Τόμιτς και απόν την άλλη ο Αργεντινός επιθετικός με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε και έκρινε την άναμετρηση έκαναν τους φίλους των ακριτών να περιμένουν φέτος πολύ καλύτερες μέρες.
Ο Βέλγος τεχνικός έδειξε τη διάθεση η ομάδα του να παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που έλειπε πέρυσι καθώς αν και η ομάδα διέθετε μία από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, σκόραρε με το...σταγονόμετρο.

Η Ξάνθη ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δηγμιούργησε πολλές ευκαιρίες και πήρε αυτό που ήθελε, δείχνοντας έτοιμη να αξιοποιήσει και τον παράγοντα έδρα.

Εντυπωσιακός ο Κιντάνα

Οι Θρακιώτες χόρευαν σε...ρυθμούς τανγκό καθώς εκτός από τον σκόρερ, τον νεοαποκτηθέντα Πόι που έδειξε με την ταχύτητα του και το γκολ, ότι μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο για την ομάδα, ο...παλιός Ντιέγκο Κιντάνα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και με την εντυπωσιακή του απόδοση, έδειξε ότι μπορεί να είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους θα βασιστεί ο Εμίλιο Φερέρα.

Κοντοδήμος:"Είμαστε νέα ομάδα"

Ένας από τους πρωταγωνιστές της Ξάνθης στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Δημήτρης Κοντοδήμος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό, "Supersport Fm 94,6", εκτίμησε ότι φέτος η Ξάνθη μπορεί να "βλέπει" πιο ψηλά ενώ στάθηκε και στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά :

"Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα σημειώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε νέο και φιλόδοξο προπονητή. Πιστεύω ότι στη συνέχεια που θα έχουμε δέσει ακόμα περισσότερο, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα".

Παράλληλα όταν ρωτήθηκε για τον Εμίλιο Φερέρα, απάντησε:" Ο Εμίλιο Φερέρα είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, που διαθέτει επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι του".
















TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ