ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκινητικό video για τα 60α γενέθλια του Μαραντόνα

 Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ποζάρει έχοντας δίπλα του μία ρέπλικα του τροπαίου του Μουντιάλ
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ποζάρει έχοντας δίπλα του μία ρέπλικα του τροπαίου του Μουντιάλ AP PHOTO/MARCOS BRINDICCI

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υπέβαλε τα σέβη του στον Αργεντινό, με το video που φτιάχτηκε για εκείνον με ευχές από 156 προσωπικότητες να κλέβει την παράσταση.

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Κατά πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει εμφανιστεί στα γήπεδα το κόσμου από τότε που μπήκε στη ζωή μας ο βασιλιάς των σπορ, με τον Αργεντινο να φτάνει ένα σημαντικό ορόσημο την Παρασκευή (30/10) συμπληρώνοντας 60 χρόνια από τη γέννησή του.

Οι ευχές που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες ο "Πίμπε Ντ'Όρο" είναι αμέτρητες από διάσημους και μη, ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, και απόδειξη είναι ένα video που ανέβασε στο Youtube ο καλός φίλος του, Ρίτσι Καστεγιάνος.

Η ιδιαιτερότητά του είναι πως πρόκειται για video διάρκειας πάνω από 80 λεπτών όπου σε αυτόν δίνουν τις ευχές τους στο θρύλο του αργεντίνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου 156 προσωπικότητες, με κάποιους εξ αυτών να εξιστορούν ανένδοτες ιστορίες που να αφορούν τον Μαραντόνα.

Χέντο, Τόρες, Κούμαν, Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Κριστιάνο Ροναλντο, Φούτρε, Μαλντίνι, Μπαρέζι, Ρόσι, Ινιέστα, Τσάβι, Κασίγιας, Μπουσκέτς, Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ζιντάν, Ντελ Μπόσκε, Ναδάλ, Χούλιο Ινγκλέσιας είναι μερικοί μόνο από όσους κοσμούν το εν λογω video. Για χάρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ