ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από τον φακό των vivo smartphones

Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από τον φακό των vivo smartphones

Οι απεσταλμένοι του SPORT24 στο Κατάρ αποτυπώνουν σε 'κλικ' τις πιο σημαντικές στιγμές του Μουντιάλ με τα smartphones της vivo.

Αν κάτι περιμέναμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό τον χειμώνα, αυτό είναι το Μουντιάλ του Κατάρ. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, ούτε επειδή για πρώτη φορά η διοργάνωση πραγματοποιείται χειμώνα, αλλά επειδή και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο περιμένουμε να δούμε κορυφαίες ομάδες και κορυφαίους ποδοσφαιριστές να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο χορτάρι. Όπως μοναδικές στιγμές περιμένουμε και από τους εκατομμύρια φιλάθλους και ποδοσφαιρόφιλους που βρίσκονται στο Κατάρ για να ζήσουν από κοντά το τουρνουά.

Και επειδή σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις αυτό που μετράει είναι οι στιγμές, με τη βοήθεια της vivo, του επίσημου χορηγού του FIFA World Cup 2022™ και πιο συγκεκριμένα των smartphones του brand θελήσαμε να κρατήσουμε αυτές τις στιγμές και πιο συγκεκριμένα να τις αποτυπώσουμε σε φωτογραφίες.

Πριν φύγουν για Κατάρ, οι απεσταλμένοι του SPORT24, Αλέξανδρος Τρίγκας και Βασίλης Τεμπέλης, ετοίμασαν τις αποσκευές τους, παίρνοντας μαζί και τον "σύμμαχό" τους για τη διοργάνωση, το vivo Y22S και το vivo Y35, τα smartphones που απαντούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και μετατρέπουν την καθημερινή χρήση του smartphone σε ανώτερη εμπειρία.

Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από τον φακό των vivo smartphones


Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τριπλή κάμερα 50MP στην πλάτη για λήψη φωτογραφιών και video με λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ενώ ο ευρύς αισθητήρας συγκεντρώνει περισσότερο φως και προσφέρει ένα σύνολο από δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για τις βραδινές λήψεις στο Κατάρ, το vivo Y22S διαθέτει κάμερα Super Night που αιχμαλωτίζει την γοητεία της νύχτας με ένα μόνο πάτημα και το πρόσθετο απαλό φως μεταμορφώνει κάθε νυχτερινό τοπίο σε ιδανικό σκηνικό. Ακόμη, το vivo Y22S προσφέρει την λειτουργία Time-lapse & Pro επιτρέποντας την διαδοχική λήψη φωτογραφιών και την μετατροπή τους σε βίντεο.

Το SPORT24 ζει το Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από τον φακό των vivo smartphones


Από την αλλη, με το vivo Y35, οι απεσταλμένοι μας στο Κατάρ μπορούν να τραβήξουν τα πιο δυνατά videos, μιας και ο φακός του συγκεκριμένου μοντέλου διαθέτει ηλεκτρονικό σταθεροποιητή, αποδίδοντας ομαλά video.

Μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης, συντονιστείτε στο Instagram account του SPORT24 για φωτογραφίες και videos από όλα όσα συμβαίνουν στο Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ