ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Σκωτσέζικη απόβαση για το μεγάλο ντέρμπι

Οι φίλοι της Σκωτίας στη fan zone του Λονδίνου
Οι φίλοι της Σκωτίας στη fan zone του Λονδίνου PHOTO CREDITS: © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Χιλιάδες φίλοι της Σκωτίας ταξίδεψαν την Πέμπτη 17 Ιουνίου για το Λονδίνο, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι του Νησιού. Κι όχι, οι Σκωτσέζοι δεν νιώθουν αουτσάιντερ στη μονομαχία με την Αγγλία.

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να κρατήσει τους φίλους της Σκωτίας μακριά από το Λονδίνο για τη μονομαχία με την Αγγλία, την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Με πούλμαν και με τρένα, το ταξίδι έγινε την παραμονή της αναμέτρησης, με την αγγλική πρωτεύουσα και τα ξενοδοχεία της να γεμίζουν από μπλε φανέλες και... κιλτ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο βρετανικό ντέρμπι. Για το συγκεκριμένο ματς ισχύει και το "2-0 & Έληξε" ενώ προσφέρεται και το Power Combo, συνδυαστικό στοίχημα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σε συζητήσεις με μερικούς Σκωτσέζους, δεν τέθηκε καν το ζήτημα της ήττας της Σκωτίας. Μπορεί τα "τρία λιοντάρια" του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι -στα μάτια του κόσμου- το φαβορί για τη νίκη, μπορεί η Σκωτία να επέστρεψε φέτος σε μεγάλη διοργάνωση μετά από πολλά χρόνια, οι φίλοι της όμως μόνο μειονεκτικά δεν νιώθουν έναντι του αντιπάλου. Γι αυτό κιόλας, δεν πρόκειται να εμφανιστούν στο Wembley Stadium με αίσθημα κατωτερότητας. Το κάθε άλλο.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τον τρόπο που λειτούργησαν και συμπεριφέρθηκαν τις πρώτες ώρες που βρέθηκαν στο Λονδίνο, όχι απλά νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αλλά θα το αποδείξουν στις εξέδρες του Wembley Stadium. Πριν από πέντε μέρες, μόλις διακόσιοι (200) ήταν οι φίλοι της Κροατίας που βρέθηκαν στις εξέδρες και, όπως ήταν λογικό, δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Οι Σκωτσέζοι θα είναι πολλοί περισσότεροι και δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, αυτό που ξεχώρισε από τα παιχνίδια της Πέμπτης 17 Ιουνίου ήταν η νίκη με ανατροπή του Βελγίου. Η οποία ήρθε, παρεμπιπτόντως, από την στιγμή που ο Κέβιν Ντε Μπράινε πάτησε το χορτάρι και έλυσε τα χέρια του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν εγκλωβισμένος στη δανέζικη άμυνα.

Η δεύτερη σερί ήττα σήμανε τον αποκλεισμό της Δανίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης, κάτι που βέβαια ουδείς σκέφτεται ή υπολογίζει. Το μυαλό όλων είναι στον Κρίστιαν Έρικσεν και την περιπέτεια που πέρασε.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ